Professionele websites
voor slechts 45 euro per maand

Bij Webmaat betaal je geen duizenden euro's voor jouw nieuwe website. We zetten een professionele website op maat op voor jou, voor slechts 45 euro per maand. Volledig transparant, zonder verborgen kosten en achteraf volledig door jou te beheren.

Wil je ook een website voor slechts 45 euro per maand of een webshop voor 75 euro per maand, die je maandelijks kan afbetalen? Neem dan vrijblijvend contact op met Webmaat.

Meer dan 10 jaar ervaring
Ervaring in verschillende sectoren
Vlotte communicatie
Meer dan 85 websites gebouwd
Transparante prijs, zonder verborgen kosten

Contacteer Webmaat
Image
0+
websites gemaakt
0+
jaren ervaring
0
tevreden klanten

Bekijk onze twee pakketten

Website

€ 45

per maand (excl. btw)

  • Opzet website in WordPress
  • Volledige invulling van de website
  • Geoptimaliseerd voor Google
  • Copywriting + stockbeelden
  • Hosting en domeinnaam
Meer informatie

Webshop

€ 75

per maand (excl. btw)

  • Opzet webshop in WordPress/WooCommerce
  • Invulling van de webshop
  • Geoptimaliseerd voor Google
  • Koppeling met betaal- en verzendmodules
  • Hosting en domeinnaam
Meer informatie

Wat vertellen onze klanten?

Frederik Craeymeersch
www.schilderwerkencraeymeersch.be

Ik ben al even aan de slag als schilder, maar een website was er nog nooit van gekomen. Via een kennis kwam ik bij Webmaat terecht. En gelukkig maar! Goede communicatie, duidelijke afspraken, correcte timings, ... Alles top, echt waar. En met mijn website kan ik nu mijn mooie werken meer in de kijker zetten.

Floor De Groote
www.zoets.be

Ik heb een eenvrouwszaak, en voor mij is het belangrijk om een website te hebben waar klanten mij kunnen vinden. Door de website die Webmaat gebouwd heeft, krijg ik veel bestellingen binnen. Het grote voordeel voor mij is dat ik maandelijks kan betalen. Want ik schrok van de hoge prijzen voor een website. Bedankt Webmaat!

Bjorn Rommens
www.bouwondernemingrommens.be

In 2019 wilde ik graag de stap zetten van bijberoep naar volledig zelfstandig aannemer zijn. Een website waarmee ik gevonden wordt was hierbij cruciaal. Mijn website scoort goed in mijn regio, waardoor ik heel wat leads binnen krijg. De maandelijkse betalingen zorgen ook voor een gerust gevoel, omdat ik zo kan investeren in mijn werkmateriaal.

Meer uitleg over onze websites van 45 euro per maand of webshops van 75 euro per maand?
Contacteer Webmaat

Waarom kiezen voor Webmaat?

We kunnen er niet omheen: een professionele website voor 45 euro per maand is goedkoop. Voor gelijkaardige websites bij andere partijen betaal je al snel enkele duizenden euro's. Voor een webshop zal je zelfs nog meer betalen.

Maar we willen ons niet enkel onderscheiden met de prijs die we vragen voor jouw website. Wij maken jouw website van a tot z, zonder dat je er zelf veel werk aan hebt. We proberen je doorheen het volledige proces zo goed als mogelijk te ontzorgen.

De website kan je achteraf zelf eenvoudig beheren. Je mag rekenen op een moderne, veilige en professionele website waarmee je ongetwijfeld zal scoren bij je doelgroep.

Image

Contacteer Webmaat

Heb je een vraag voor ons of wil je meer uitleg over onze websites of webshops?
Contacteer dan Webmaat via het formulier hieronder.