Over Webmaat,
partner voor duurzame groei

Onze missie is duidelijk: we willen dat iedere onderneming professioneel online aanwezig kan zijn, zonder dat daar gigantische budgetten tegenover moeten staan.

We zijn dan ook ongelooflijk trots dat we doorheen de jaren al voor veel prachtige bedrijven en verenigingen hebben mogen werken. Met een tevredenheidsscore van 4,6 op 5 kunnen we alleen maar fier zijn. Het is een bewijs van ons harde werk en mooie resultaten.

Wil je een nieuwe website of online marketing begeleiding van Webmaat? Neem dan vrijblijvend contact op.

Meer dan 10 jaar ervaring
Ervaring in verschillende sectoren
Vlotte communicatie
Meer dan 80 tevreden klanten
Transparante prijzen, zonder verborgen kosten

Contacteer Webmaat
Image

Wat vertellen onze klanten?

Floor De Groote
Zoets
Ik heb een eenvrouwszaak, en voor mij is het belangrijk om een website te hebben waar klanten mij kunnen vinden. Door de website die Webmaat gebouwd heeft, krijg ik veel bestellingen binnen. Het grote voordeel voor mij is dat ik maandelijks kan betalen. Want ik schrok van de hoge prijzen voor een website.
Kris Van Den Bussche
Guds.be

De samenwerking verloopt heel vlot en vooral eerlijk & transparant. Sinds we samen in zee zijn gegaan zie ik enkel maar groei op onze webshop. Het leuke is dat ze meedenken in hoe we onze webshop kunnen laten groeien en dit op alle vlak, van het technische tot de marketing.

Kristof Simoens
Architekst
Sinds we onze Google Ads campagnes hebben toevertrouwd, is onze omzet flink gestegen. De maandelijkse rapportages zijn ook erg duidelijk en overzichtelijk. Via hen hebben we een extra verkoopkanaal gecreëerd. We kunnen daar enkel uiterst tevreden mee zijn.