Online marketing
vanaf 50 euro per maand

Bij Webmaat hoef je je niet blauw te betalen voor professionele online marketing begeleiding. We zetten Google Ads (SEA) en Facebook advertenties voor je op, zorgen voor het onderhoud en de optimalisatie ervan, en dit vanaf slechts 50 euro per maand. Het mediabudget aan Google en/of Facebook wordt in samenspraak bepaald, op maat van jouw wensen en mogelijkheden.

Wil je ook een doeltreffende online marketing begeleiding vanaf slechts 50 euro per maand? Neem dan vrijblijvend contact op met Webmaat.

Meer dan 10 jaar ervaring
Ervaring in verschillende sectoren
Vlotte communicatie
Meer dan 40 bedrijven begeleid

Contacteer Webmaat
Image
0+
campagnes begeleid
0+
jaren ervaring
0
tevreden klanten

Google Ads

Google Ads of Search Engine Advertising (SEA) is betalend adverteren om op de 1e positie in Google te staan. Je behaald er de snelste resultaten mee. Met Google Ads krijg je nieuwe bezoekers, nieuwe klanten en vooral meer omzet.

Webmaat is Google Partner, en jarenlange partner van heel wat ondernemers en bedrijven voor de begeleiding van hun Google Ads campagnes.

Wij zetten jouw campagnes op, schrijven advertentieteksten, koppelen met website & statistieken en maken een overzichtelijk dashboard voor je op. We optimaliseren biedingen, verfijnen zoekwoorden, testen advertentieteksten, en gaan steeds op zoek naar extra opportuniteiten.

Image
Image
Image

Facebook Ads

Facebook en Instagram zijn op social vlak dé toppers. Aan de hand van doeltreffende advertenties (op demografie, geografie, interesses, ...) zetten we jouw onderneming in de kijker bij jouw doelgroep en genereren we potentiële klanten naar je website.

Ook wanneer je B2B verkoopt, zijn Facebook en Instagram waardevolle kanalen. Iedereen bekijkt wel dagelijks het nieuwsoverzicht, dus ook andere zaakvoerders!

Nood aan personeel voor je bedrijf? Dit kan je ook bereiken met gerichte advertenties, zodat je getalenteerd personeel komt solliciteren bij jouw bedrijf.

Bedrijven die we begeleiden

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Wat vertellen onze klanten?

Floor De Groote
Zoets

Door de advertenties op Facebook en Instagram ben ik op korte tijd heel snel kunnen groeien. Ik kreeg een pak meer volgers, een pak meer recensies en heel wat meer bestellingen binnen. Zonder de begeleiding van Webmaat zou ik nooit op die manier kunnen groeien.

Kris Van Den Bussche
Guds.be

De samenwerking verloopt heel vlot en vooral eerlijk & transparant. Sinds we samen in zee zijn gegaan zie ik enkel maar groei op onze webshop. Het leuke is dat ze meedenken in hoe we onze webshop kunnen laten groeien en dit op alle vlak, van het technische tot de marketing.

Kristof Simoens
Architekst
Sinds we onze Google Ads campagnes hebben toevertrouwd, is onze omzet flink gestegen. De maandelijkse rapportages zijn ook erg duidelijk en overzichtelijk. Via hen hebben we een extra verkoopkanaal gecreëerd. We kunnen daar enkel uiterst tevreden mee zijn.
Meer uitleg over onze aanpak?
Contacteer Webmaat

Waarom kiezen voor Webmaat?

We kunnen er niet omheen: professionele begeleiding voor online marketing campagnes voor slechts 50 euro per maand is goedkoop. Voor gelijkaardige begeleiding bij andere partijen betaal je al snel enkele honderden euro's per maand.

Maar we willen ons niet enkel onderscheiden met de prijs die we vragen voor onze begeleiding. We willen op alle vlakken meedenken met je onderneming, zodat je sneller en duurzaam kunt groeien.

Je krijgt iedere maand ook een overzichtelijke rapportage, met een uitleg en advies. Niet zomaar wat cijfers in een tabel, maar een duidelijk rapport die je zelf inzicht geeft in de campagnes.

Image

Contacteer Webmaat

Heb je een vraag voor ons of wil je meer uitleg over onze online marketing begeleiding?
Contacteer dan Webmaat via het formulier hieronder.